В момента тя се наслаждава на почивката си в Барбадос

...
В момента тя се наслаждава на почивката си в Барбадос
Коментари Харесай

Папараци налазиха семейство Рууни на лятната им ваканция

В момента тя се любува на почивката си в Барбадос със фамилията си на фона на войната с друга футболна брачна половинка - Ребека Варди.

Колийн Рууни изглеждаше в извънредно положително въодушевление, до момента в който демонстрираше фигурата си в цялостен коралов бански, който наблягаше извивките й и не толкоз съвършените й форми.





Напористите папараци съумяха да снимат брачната половинка на Уейн Рууни до момента в който се разхожда под жаркото слънце на плажа в компанията на своите най-малки синове. Тя добави към визията си огромни обеци и слънчеви очила, които прикриваха огромна част от лицето й.



Колийн беше съпроводена от брачна половинка си Уейн и децата им Кай, Клай, Кит и Кас, както и родителите на Колийн - Колет и Тони Макколилийн.



Междувременно Уейн забавляваше по-големите си деца, като се причисли към тях на надуваема лодка.

Бившият британски национал заложи на черна тениска, чифт къси панталони и бейзболна шапка за разходката по пясъка.



Ваканцията безспорно беше нужна на Колийн, която упрекна в приключване на персонални истории до пресата брачна половинка на звездата на Лестър Джейми Варди - Ребека.



Източници настояват, че някогашният капитан на Англия Уейн Рууни се е надявал, че войната на Колийн и Ребека няма да се разрасне, само че въпреки всичко той е подготвен да поддържа брачната половинка си и да получи правдивост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР