В момента той е в болницата в Хасково с травма

...
В момента той е в болницата в Хасково с травма
Коментари Харесай

Жена Хвана Полицай От Пазарджик Да Краде В Дома Й, Той Скочи От 4-Ия Етаж!

В момента той е в болничното заведение в Хасково с контузия на крайници. Днес състав на Районния съд в Димитровград гледа мярката му за неотклонение в ортопедичното поделение на болничното заведение. Николов е упрекнат за кражба на 10 лева от жилището в Димитровград и на златен синджир от апартамент в Хасково. Полицаят остава в ареста.

Преди дни Татяна Димитрова излязла по обяд да разхожда кучето си. Когато се прибрала в дома си, видяла жилището си отключено, а от вътрешната страна някой натискал вратата.

След което звъня на мъжа ми, като си мисля, че е той, има придвижване вътре, чуват се гласове, лампи се светват, запитвам брачна половинка ми да не би той да си е вкъщи, споделя - не, затваряй телефона, звънни на 112 и аз изпаднах в още по-голяма суматоха. Те очевидно са чули, тъй като се пробваха да излязат, само че аз заключих вратата, изясни Димитрова.

31-годишният служител на реда Атанас Николов съумял да избяга като скочил от терасата на четвъртия етаж, само че си счупил петата на единия крайник. Докато стигне до ъгъла на блока полицията го задържала. Опериран е в Хасковската болница, където през днешния ден беше гледана мярката му за неотклонение.

Атанас Палхутев, прокурор в Районна прокуратура - Димитровград: Няма разлика в това дали причинителя е чиновник на Министерство на вътрешните работи или не. Законодателят е планувал едно и също наказване. От една до 10 години отнемане от независимост.

Адвокатът на арестувания служител на реда изясни, че имал финансови усложнения и заеми за над 50 000 лв..
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР