В момента текат снимките на Ергенът 2“ в Бодрум. Те

...
В момента текат снимките на Ергенът 2“ в Бодрум. Те
Коментари Харесай

„Ергенът 2“ е пълна пародия! По 6 жени са набутани в стая, на Евгени не му пука за нито една от тях

В момента текат фотосите на „ Ергенът 2 “ в Бодрум. Те са към своя край, а предаването е замязяло на някаква подигравка.

Тази година явно продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев не са отчели вярно разноските и мизерията е цялостна. Продукцията гледала колкото се може по-бързо да снима епизодите, с цел да спести пари от наеми, храна и други консумативи.

Излагацията е цялостна, откакто по цели 6 девойки спят в една стая. Пространството било толкоз малко, че всяка се молела на елиминациите нейна съквартирантка да отпадне, само че не поради конкуренцията, а с цел да се освободи малко стаята.

Подобно на предишния сезон, и в този момент Ергенът най-вероятно няма да се влюби в никоя. Засега не личало да има любимка и даже някои го упреквали, че е прекомерно надут с участничките, тъй като се имал за интелектуалец.

Евгени Генчев е новият воин на любовното риалити. Той е пианист и се смята, че ще избере за сърцето си някоя по-интелигентна жена. Какъв смут обаче, когато открил, че в „ Ергенът “ умни и интелигентни дами не се записват. Все отново добре помним Блага Гащите, Алекс Психото, Вики Ролекса и други сходни човеци, самоопределящи се като дами.

Предаването е напът да претърпи цялостно крушение. Първият сезон съумя да изненада феновете и по тази причина имаше триумф. Сега обаче нещата стават все по-лоши.

Допълнително за това способства и включването на две познати „ муцуни “. Едната е Ваня Щерева, която е режисьор на срещите на Евгени с девойките. Ваня не се харесва на всеобщата аудитория и това се видя във „ ВИП Брадър “. Мнозина я дефинират като детска жена, тъй като все се заглежда по младоци.

Другата пък е Розмари Тишер. Манекенката е огромен почитател на „ Ергенът “ и посвети на него цялостен собствен подкаст. Не се знае обаче дали е в Турция като участничка или като коментатор. Розмари не е изключително симпатична на хората поради излагацията си във „ ВИП Брадър “, когато се остави безмозъчният Ричард Величков да я обладае под завивките.

Както предходната година, по този начин и тази, множеството дами са пристигнали в риалитито единствено за реклама. Евгени не прави изключение от тях, което прави концепцията на това шоу безсмислена.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР