В момента текат снимките на деветия филм за Бързи и

...
В момента текат снимките на деветия филм за Бързи и
Коментари Харесай

Тайрийз Гибсън нападна отново Дуейн Джонсън

В момента текат фотосите на деветия филм за " Бързи и гневни ". Казваме девети, тъй като включително не включваме " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " , който, както добре знаем, е spin-off (филм или сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти).

" Бързи и гневни: Хобс и Шоу " завладя бокс офиса и хората

Скалата знае по какъв начин се вършат огромни филми

Според доста информации, точно кино лентата с Дуейн Дожнсън и Джейсън Стейтъм се е оказал ябълката на раздора сред Скалата и актьорите от франчайза.

Вин Дизел и Дуейн Джонсън дотам са развалили взаимоотношенията си, че в последните подиуми от " Бързи и гневни 8 " въобще не са били дружно на снимачната площадка, а са ги снимали поотделно.
 Дуейн Джонсън и Тайрийз Гибсън

Дуейн Джонсън и Тайрийз Гибсън

Докато Вин Дизел отхвърля да разяснява каквото и да било по отношение на взаимоотношенията си със Скалата, Тайрийз Гибсън не престава да приказва по негов адрес.
 Тайрийз Гибсън атакува Скалата в Instagram
Тайрийз Гибсън атакува Скалата в Instagram

Дуейн Джонсън се цепи от " фамилията "

Гибсън е най-дейният измежду актьорите от " Бързи и гневни " в нападките си към Дуейн Джонсън. Последните излияния на Тайрийз са свързани с представянето на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " в бокс офиса.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Shade Room (@theshaderoom) на Авг 5, 2019 в 8:37 PDT

Според артиста, тези 180 милиона $, които филмът е спечелил досега, не са нищо впечатляващо. Тайрийз Гибсън написа това в Instagram, след което обаче реши да изтрие поста. За наслада има доста хора в интернет, които виждат всичко и вършат скрийншотове.

Гибсън допуска, че за в бъдеще биха могли да се помирят със Скалата и да ги забележим още веднъж дружно в десетия филм от поредицата. Това обаче е малко евентуално, тъй като съгласно вижданията на артиста, Дуейн Джонсън е предал фамилията, написа Page Six.
 Тайрийз Гибсън ще бойкотира „ Бързи и гневни “
Тайрийз Гибсън ще бойкотира „ Бързи и гневни “

И още за неволите на артиста

Разбира се, всеки има право на мнение, само че ние персонално не виждаме какъв му е казусът на Тайрийз Гибсън. Според нас, " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " по-скоро би оказал помощ на към този момент изчерпващия се франчайз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР