В момента тече процес на неумолимо разрушаване на еднополярната хегемонияЗападът

...
В момента тече процес на неумолимо разрушаване на еднополярната хегемонияЗападът
Коментари Харесай

Владимир Путин: Западът е готов да отприщи кървава баня!

В момента тече развой на " непреклонно разрушение " на " еднополярната надмощие "

" Западът е подготвен да нанесе удар на всяка страна, да я трансформира в епицентър на рецесия, да предизвика цветна гражданска война и кървава баня ", съобщи през днешния ден съветският президентВладимир Путин по време на видеоконферентен диалог с ръководителите на разследващите служби на страните от Общността на самостоятелните страни, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Следвайки своите цели, геополитическите ни съперници, нашите съперници, както ние напълно наскоро говорихме, са подготвени да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я трансфорат в епицентър на рецесия, да предизвикат цветна гражданска война и да отприщят кървава баня ", сподели Путин.

" Ние не един път сме виждали всичко това ", добави той.

" Като се вкопчва към предишното и се пробва да организира политика на тирания във всички сфери – от интернационалните връзки и стопанската система до културата и спорта, - самият този прославен групов Запад основава нови и нови проблеми, още и още рецесии. При това той не се гнуси да употребява всички средства за оказване на напън върху страните, които избират върховен път на развиване ", сподели Путин.

Според съветския президент сега тече развой на " непреклонно разрушение " на " еднополярната надмощие ". " Това е обективната действителност, с която Западът изрично не желае да се помири ", заключи той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР