В момента снеговалежът е най-силен в северните райони на града.140

...
В момента снеговалежът е най-силен в северните райони на града.140
Коментари Харесай

Обилен снеговалеж в София

В момента снеговалежът е най-силен в северните региони на града.

140 снегопочистващи машини са на терен и почистват улиците във всички квартали на София, оповестяват от Столична община. Към момента се извършват всички направления на градския превоз в столицата.

Извършени са обработки във всички региони, както и на Южната дъга на Околовръстното и пътищата, свързващи обособените обитаеми места в общината.

Приоритетно се почистват улиците, по които се движат колите на градския превоз и основните улици в регионите. Работи се и във вътрешноквартални улици. Избутването на снежна маса и разпръскването на смеси срещу замръзване продължава и все още, предава Българска национална телевизия.

Поради изобилния снеговалеж през днешния ден в Политическа партия " Витоша " се позволяват единствено коли с вериги. Над 60 см сняг е навалял през тази нощ в планината като интензивният снеговалеж продължава и сега.

Временно за разчистване ще бъдат затворени пътищата във естествения парк. Автобусите от линия 66 няма да се движат, а рейсовете по линия 63 ще се движат до ул. “Бялата чешма “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР