В момента сме на прага на криза с неизвестен край,

...
В момента сме на прага на криза с неизвестен край,
Коментари Харесай

Нинова: В момента сме на прага на криза с неизвестен край

В момента сме на прага на рецесия с н еизвестен край, аргументи за нея има доста, само че мотивът съм аз. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинов а по време на съвещанието на 49-тия конгрес на Българска социалистическа партия, съобщи Агенция „ Фокус “.

" След загубата на европейските избори, незабавно на другия ден, не се чакаше оповестяването на резултатите, Георги Гергов ми изиска оставката. След него се включиха и други приятели. Отвори се остаряла рана “, добави Нинова.
 БГНЕС
Тя акцентира, че след пренареждането на листата за евровота е споделила, че отговорността носи Националният съвет. „ Но моята визия за морал и достолепие в политиката, за персонален образец по какъв начин се носи отговорност, за съвременен европейски политик, не ми разреши това- да се укривам зад групова отговорност, т.е. безконтролно “, сподели още Корнелия Нинова и уточни, че е сбъркала в следствията .
 БГНЕС-->
" Българска социалистическа партия не се продава, тя не е стока - в случай че можете да купите 10-20 търговци в храма, зад идеята на партията стоим стотици хиляди ", уточни Нинова.

Тя разяснява подадената от нея оставка: " Отворих кутията на Пандора. За две седмици видях по какъв начин всички пороци на Прехода, на бизнес ползи, на замяна, на натиска и парите, против които се борим в страната, мощно нахлуха в Българска социалистическа партия ", съобщи Корнелия Нинова.
 БГНЕС
Според нея разнообразни политически и стопански лобита са задвижили ползите си за преодоляване на Българска социалистическа партия и за слагане отпред на нов ръководител. " На тези предприемачи, които извън се пробват да се бъркат в партийните ни работи, желая да кажа от тук, от това място, тъй като не вървя в кабинетите им: " Наиграхте се последната една седмица - затворете си портфейлите, уважаеми господа ", акцентира Нинова.
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР