В момента Shiba Inu преминава през меча корекция, но последните

...
В момента Shiba Inu преминава през меча корекция, но последните
Коментари Харесай

Китовете на Shiba Inu акумулират на фона на пазарната корекция, очаквайки рали

В момента Shiba Inu минава през меча промяна, само че последните данни от веригата подсказват за евентуално възобновяване на хоризонта.

По-специално, през последните 24 часа се следи забележителен растеж при огромните притежатели или така наречен китове. Според IntoTheBlock чистият поток на огромните вложители се е нараснал с 45% през последния ден и със забележителните 3,840% през последните 48 часа.

Тази основна смяна демонстрира възходящ интерес от страна на китовете, изглеждайки, че те акумулират SHIB, като  на 1 октомври чистият приток е достигнал 322.7 милиарда токена , което трансформира предходната наклонност на отлив.

През септември Shiba Inu означи забележителна повратна точка, като прекъсна шестмесечния низходящ тренд, покачвайки се с 63% от най-ниската стойност от $0.00001304 до тримесечния връх при $0.00002141. Оттогава обаче токенът се поправя, като означи спад от 24%, а сегашната му цена се колебае към $0.00001646.

Въпреки този спад интензивността при акумулирането от страна на китовете и други купувачи изигра решаваща роля за попречване на по-нататъшни загуби. Токенът е намерил поддръжка на равнището от $0.00001609, защото биковете към този момент няколко пъти сполучливо опазиха тази цена от 1 октомври насам.

Неотдавнашните покупки от страна на китовете допуска, че те се възползват от спадовете на цените, като евентуално се нареждат за рали през октомври. Това държание постоянно демонстрира убеденост в бъдещото показване на актива. Пазарните анализатори ще наблюдават от близко тази наклонност, защото интензивността на огромните притежатели може доста да повлияе на придвижването на цените на пазара на криптовалути.

Със стабилната поддръжка, открита от китовете, Shiba Inu наподобява е в релативно приятна позиция за още едно възходящо придвижване, при изискване че по-широките пазарни условия останат удобни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР