В момента сглобката се тресе преди местните избори заради законите

...
В момента сглобката се тресе преди местните избори заради законите
Коментари Харесай

Политолог: При ротацията на Габриел ще видим доста по-висока разлика между ПП и ГЕРБ

" В момента сглобката се тресе преди локалните избори поради законите по Плана за възобновяване и резистентност. Социологията демонстрира, че ножицата сред първите два политически субекта се е разширила - процентите на Политическа партия на спадат, до момента в който на остават твърди. При ротацията на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ще забележим много по-висока разлика сред Политическа партия и ".

Това сподели пред БНР политологът Атанас Радев.

Проблем на обединението - некоалиция съгласно него е, че няма съглашение и явен механизъм за съдействие и работа.

Във връзка с промяната в службите той изрази мнение, че политическите претекстове са доста и че се вижда по какъв начин измененията се вършат поради индивида.

" Озовахме се в президентски модел на ръководство и сега се пробват да лимитират властта на президента. Но да не пропущаме, че президентската институция има пълномощия в другите управляващи за да балансира, да играе ролята на посредник и мост. Последствията от ръководството на служебните кабинети са, че се вижда по какъв начин моделът се накланя в друга посока и се трансферират свръхочаквания към президентската институция, за които не сме дали своят вот ", добави политологът. 

Според него отсъства последователност, институционална памет и действителни причини всъщност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР