В момента се разглеждат различни опции. Хубавото е, че има

...
В момента се разглеждат различни опции. Хубавото е, че има
Коментари Харесай

Кирил Петков не вярва в сфери на влияние

В момента се преглеждат разнообразни варианти . Хубавото е, че има разновидности, които се разискват. Това съобщи министър председателят Кирил Петков във връзка настояването на Русия НАТО да изтегли силите си от България и Румъния, което бе показано през вчерашния ден, 21 януари 2022 година Петков разяснява пред публицисти след формалната гала по встъпване във втория президентски мандат на Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.
 НАТО: Искането на Русия към България и Румъния е недопустимо
НАТО: Искането на Русия към България и Румъния е недопустимо

Исканията на Русия ще разделят членовете на НАТО на първи и втори клас, което ние не можем да приемем

Този вид изразителност не оказва помощ на деескалация на напрежението. Не имам вяра в зони на въздействие. Малките страни като България би трябвало да имат правомощие да вземат решение личната си орис и участия. Българският суверенитет е над всичко, сподели Петков.

Петков посочи градивното участие в НАТО с фокус деескалация на напрежението и повтори думите си от през вчерашния ден, че няма две категории членки на НАТО.
 Кирил Петков нахока Русия за позицията за НАТО
Кирил Петков нахока Русия за позицията за НАТО

Отдавна сме създали избор да сме член на НАТО

Припомняме, през вчерашния ден, 21 януари 2022 година, от от България и от Румъния. В отговор на това искане депутатите от ГЕРБ желаеха премиера Кирил Петков, военния министър Стефан Янев и външния министър Теодора Генчовска, както и да бъде свикано съвещание на ).

прикани Христо Иванов от Демократична България. да уважавайте избора на България и Конституцията ни.

Президентът Румен Радев съобщи, че от който и да било. От министерството на защитата обявиха, че, която сама взема решение по какъв начин да дефинира и осъществя своята вътрешна и външна политика. От нашето Външно министерство увериха, че на НАТО са територии на Алианса. Въоръжените сили на страните членки са и въоръжени сили на НАТО.

От испанското държавно управление. Същото известие - за изпращане на.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР