В момента се провеждат разследвания, които потвърждават думите на бившия

...
В момента се провеждат разследвания, които потвърждават думите на бившия
Коментари Харесай

С разследвания Бойко Рашков доказва, че България не е бедна, а е ограбвана

В момента се организират следствия, които удостоверяват думите на някогашния длъжностен финансов министър Асен Василев, че България не е бедна страна, а е доста ограбвана страна . Колко доста ограбвана страна е България, Рашков се надява да се възвърне като информация в най-скоро време.

Нито някой е канил служебния вътрешен министър Бойко Рашков , нито той е изразявал единодушие да стане част от политическия план " Продължаваме промяната " на двамата някогашни служебни министри на стопанската система и на финансите Кирил Петков и Асен Василев. Рашков оцени тяхното предпочитание да основат политически план , като предпочитание да продължат да работят в полза на България и да трансформират страната от ограбвана страна към страна, която може да опазва националното си благосъстояние и ползите на българските жители.

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков желае от Национална агенция за приходите да събира всички суми за фиска по този начин, както към този момент събират всекидневно сумите от по този начин наречения и прочут " златен мочур ". До преди встъпването в служба на служебния кабинет никой не прибирал тези пари от по този начин наречения " златен мочур ". " Къде са отивали тези средства? Отивали ли са да вземем за пример към непрекъсната облага на изборите с обезпечаване на престъпен избор в нашата страна или не се отивали там, запита Рашков.

Вътрешният министър увери, че не желае и чака от Национална агенция за приходите да влизат в ролята на бухалки, а да се грижат за фиска. А органите по следствието ще осъществят инспекцията. " Ние разбираме против нас са изправени много мощни сили " , посочи Рашков.
 Министерство на вътрешните работи ще отбрани шефа на Национална агенция за приходите
Министерство на вътрешните работи ще отбрани шефа на Национална агенция за приходите

Заплахи се насочат към доста длъжностни лица и няма съображение за терзание

Бойко Рашков е засегнат и от други разкрития, направени от първото служебно държавно управление:

" Не може един български жител, в случай че би трябвало да си направи половин метрова ограда към дома, да се постанова да получи позволение за градеж. Ако не е получил този човек позволение за градеж и линия за строителство, да му бъде несъмнено някакво административно наказване от контролните органи, да му бъде съборена постройката, а в България да се построява Автомагистрала " Хемус ", без строителни бумаги, без позволения за градеж , без отчуждителни процедури и без да има избран реализатор на поставената задача по трасето и без да има строителен индивид, който да поеме отговорността за некачествено строителство ", разяснява Рашков.

Не може вие да се доберете до обстоятелства и да излъчите фрагменти от изгребването на река Вит с коренища, с кал, с тиня и това да става основа на една модерна автомагистрала във века. Не може, такова политическо виждане никой няма да го търпи, уточни Рашков.

Той се възмути и че не може да бъдат раздавани авансово предплатено 1 милиарда и 200 млн. лева единствено в тази тенденция. Не може да са дадени на доближени във властта над 560 000 млн. за язовири по повод, на които не са завършени никакви ремонтни действия. Не може да не се събере от фиска към 600-700 млн. лева от хазартната комисия и българският фиск да се лиши от тези суми, недоумява Рашков.

Кой е стоял в центъра на тези събития , кой е станал причина за тези подарявания на такива големи активи, запита Рашков. Според него, в случай че се обмислен всички подарени активи, те щели да надвишават най-малко два или три пъти сумите от КТБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР