В момента се намираме в пика на един много интересен

...
В момента се намираме в пика на един много интересен
Коментари Харесай

От 19 до 28 октомври: животът на 5 зодии се променя коренно!

В момента се намираме в пика на един доста забавен интервал - коридорът от Затъмнения е в разгара си и носи мощна кармична сила, съдбовни промени и огромни въздействия.

Марс се намира в Скорпион от 11-ти октомври, а на 23-ти навлиза надълбоко в сезона на Скорпиона, който нажежава пристрастеностите и ни подтиква към промени и завършения (понякога даже не доста добре обмислени).

Емоциите ще бушуват, ще бъдем по-смели, ще търсим промяна, нова тръпка, ще знаем какво желаеме и по какъв начин да го получим. Нямаме самообладание!

В края на интервала - на 28-ми октомври ще станем очевидци на необичаен феномен - Пълнолуние и Затъмнение в едно! Това затъмнение се назовава Кърваво. С него приключва и мистичният кулоар (или тунел) от затъмнения, който имаме през октомври. През този ден ни чакат бурни страсти, изгорени мостове и много огромна доза дебелоглав. Сега е времето да открием боеца в нас, да бъдем смели и да се надигнем пред тъмнината, с цел да победим персоналните си демони.

Периодът от през днешния ден до 28 октомври ще промени живота на някои представители на зодиака, а с цел да бъде сполучлива тази смяна, би трябвало да се доверим повече на интуицията си!

Ето кои зодии ще преживеят огромни житейски промени:
 От 19 до 28 октомври: животът на 5 зодии се трансформира!  От 19 до 28 октомври: животът на 5 зодии се трансформира!  От 19 до 28 октомври: животът на 5 зодии се трансформира!  От 19 до 28 октомври: животът на 5 зодии се трансформира!
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР