В момента се намираме в първия мандат, затова отговорността е

...
В момента се намираме в първия мандат, затова отговорността е
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Няма да се поддадем на натиск и ултиматуми

" В момента се намираме в първия мандат, по тази причина отговорността е напълно на първата политическа мощ. При обстановка, в която партията победител не може да даде работещо решение –  ние ще предложим такова. Няма да се поддадем на напън и ултиматуми ".  Това съобщи в ефира на Нова тв Андрей Гюров от Политическа партия.

" Ние от Продължаваме промяната- подхождаме безусловно отговорно в този развой за сформиране на постоянен кабинет, тъй като всички виждаме, че България има потребност от постоянно държавно управление ", разясни той.

Процесът на образуване на кабинет при нас не е развой на написване на едни имена на един лист. Ние следваме процеси и ще включим в диалозите всички останали парламентарни партии, започвайки от  най-голямата. Ще очакваме подкрепа за кабинет с вотрия мандат ", псочи той.

" Няма да следваме линията на, това, което следваме са нашите съществени съставни елементи. Различаваме се като коалиция и имаме личен метод, по който действаме ", посочи Гюров.

И отново акцентира: " Имаме личен метод към решение на казуса с постоянното държавно управление и по никакъв метод няма да играем с играта на със събаряне на картите и ходове, които се пробват да притиснат втората парламентарна сила  да направи някакви ходове, които не дават отговор на нашите правила и обещанията към гласоподавателите ни ". 

" Не може да имаме кабинет, който е непоследователен. Успяхме да реализираме това, че е нужно време за процедурата по търсене на разновидности за кабинет и показахме на президента, че тази процедура се случва постепенно, с цел да решим нещата.

По думите му това, което тормози тях и съдружните им сътрудници, е какво ще се случи в страната.

„ Пак сме в обстановка, в която първата политическа мощ не може да предложи държавно управление и излаз от обстановката. Топката е в полето на. Да предложат държавно управление “, безапелационен бе депутатът от Политическа партия.

Гюров изясни, че работят интензивно като им връчат втория мандат, да са подготвени с стратегия и състав на държавно управление, с цел да може в къс период да решат задачата.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР