В момента се извършва смяна на цялото ръководство на НАП

...
В момента се извършва смяна на цялото ръководство на НАП
Коментари Харесай

Голяма метла в НАП-Варна. Сменят цялото ръководство

В момента се прави промяна на цялото управление на Национална агенция за приходите – Варна, заяви Блиц. Досегашният шеф на приходната организация Милена Колева ще бъде преназначена на друга служба.
 
Младен Македонски, който сега е специалист в Групово дело „ Фискален надзор “ към Централно управление на Национална агенция за приходите, е най-вероятният нов шеф на приходната организация във Варна. 

Македонски беше претендент за народен представител от листата на „ Републиканци за България “ – Варна на Цветанов. Завършил е Икономически университет – Варна, магистър по „ Публични финанси “. Има дълготраен професионален опит в Национална организация за приходите. Също по този начин обаче по отношение на него беше осъществявана инспекция от службите поради охолният метод на живот, който демонстрираше преди години.
 
Другото спрягано име за шеф, е това на Христо Милев, шеф на районната дирекция на КЗП във Варна.
 
Ваня Димитрова, началник на основната дирекция „ Контрол “  ще бъде преназначена на друга служба. Тази рокада бе доказана официално  от специалистът в отдел „ Комуникации “ Виолета Маринова. Тя удостовери и друга информация на медията – че двамата зам.-директори на Национална агенция за приходите – Варна също ще бъдат заменени и преназначени на други длъжности.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР