В момента се извършва най-мръсният и долен ПР на гърба

...
В момента се извършва най-мръсният и долен ПР на гърба
Коментари Харесай

ИПБ: Извършва се най-мръсният и долен ПР на гърба на българските шофьори


В момента се прави най-мръсният и низък ПР на гърба на живота на българските водачи. Институтът за пътна сигурност дава на българските медии отчет на българското държавно управление, от който е видно на страница 10, че всички контракти за ремонт на пътищата през 2021 година са оскъдни, а осъществената работа по тях би трябвало да бъде заплатена на строителните компании без облага. Именно поради това Министерство на регионалното развитие отхвърля да извърши животоспасяващи поправки по българските пътища, с цел да изнуди българския парламент да узакони облагите на строителните компании, това обявиха в своя позиция от Института за пътна сигурност след разразилата се сага с пътните поправки в страната.

Българските водачи на тежки МПС са заложници на политическо опълчване. Проблемите с прекосяването през прохода „ Витиня “ сега се употребяват за решение на политически цели. Свидетели сме по какъв начин един министър оглавява митинга против личното му министерство и недоволството от ръководството на страната, в което той взе участие. Абсолютно погрешно е изказванието, че не може да бъде предоставен ремонт на прохода „ Витиня “ до момента в който не бъдат разплатени остарели отговорности на няколко строителни компании. Свидетели сме по какъв начин политиците употребяват нещастието и отчаянието на българските водачи, с цел да узаконят нарушавания, осъществени от предходни държавни управления, пишат още от ИПБ.

Институтът за пътна сигурност изрично упорства политиците да не употребяват българските водачи за нечестни и корумпирани схеми, а неотложно да възложат ремонт на прохода „ Витиня “, както разпоредиха преди този момент сходни поправки на Автомагистрала „ Струма “, „ Хемус “ и „ Тракия “. Със своите дейности политиците заплашват сигурността на транспортната система, а рисковете от настъпването на тежки ПТП се трансформират в закани за настъпване на голям брой катастрофи с огромен брой починали, упорстват от институцията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР