В момента се изпълняват ремонти в 15 училища и 21

...
В момента се изпълняват ремонти в 15 училища и 21
Коментари Харесай

Фандъкова: Очаквам до началото на учебната година ремонтите в училищата да приключат

„ В момента се извършват поправки в 15 учебни заведения и 21 детски градини на обща стойност над 4.5 милиона лв.. Очаквам до началото на образователната година строителните действия да приключат и на 15 септември учениците да влязат в класните стаи “, това съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова. Тя направи инспекция на  ремонта в 20 ОУ „ Тодор Минков “.

„ В две от учебните заведения ремонтните ще продължат и след началото на образователната година, само че благодарение на шефовете е основана организация при която строителните действия няма да пречат на  образователния развой “, акцентира столичният кмет.

„ В 20 ОУ " Тодор Минков " ремонтираме покривите на главната постройка и на физкултурния салон, както и санитарните възли. Заедно с кмета на регион " Триадица " господин Божилов и шефа госпожа Тимова, които управляват работата, проверихме осъществяването на заложения график. С новите класни стаи, които предвиждаме да обособим, учебното заведение ще може да преминем на едносменен режим на работа “, добавя Фандъкова.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР