В момента се чува остър тон само от страна на

...
В момента се чува остър тон само от страна на
Коментари Харесай

Тома Биков: В момента се чува остър тон само от страна на президента


В момента се чува изострен звук единствено от страна на президента. Това уточни в изявление за предаването " Нещо повече " по стратегия " Хоризонт " Тома Биков от ГЕРБ:

Никой от нашата парламентарна група или въобще от ръководещото болшинство не си е разрешавал да приказва остро против президента. Друг е въпросът, че ние сме в правото си да не бъдем съгласни с него и да считаме, че изявлението му е недопустимо. Ако един президент е решил да поляризира обществото и да играе ролята на представител на опозицията, той е в това право, само че пък ние сме в правото си да не се съгласяваме с сходни тези. Не мисля, че ние сме тези, които са изгубили човешкия си образ.

Ние бяхме наречени " убийци “ в пленарна зала от едни хора, които другояче са доста чувствителни към словото на омразата, добави Биков:

Всъщност нашата цел е да създадем по този начин, че болните хора, тези, които по този начин или другояче ще се възползват от новаторски медикаменти, да получат най-хубавото, тъй като не всяко лекарство е с потвърдена изгода. Нашата теза, която постоянно е била такава, е, че в случай че в една трета от страните на Европейски Съюз едно лекарство е признато, ние също ще го приемем, само че дано да имаме доказателства за тези неща. Никой няма да остане без медикаменти. По извънредно противен метод беше използвана тази тематика и аз най-вече скърбя, че президентът е бил измамен или се е подвел по някакъв метод.

Цялото изявление с Тома Биков можете да чуете от звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР