В момента Samsung предлага най-дългата софтуерна поддръжка на смартфони и

...
В момента Samsung предлага най-дългата софтуерна поддръжка на смартфони и
Коментари Харесай

Samsung прекратява софтуерната поддръжка за Galaxy A10, A20, A40 и още три таблета

В момента Samsung предлага най-дългата софтуерна поддръжка на смарт телефони и таблети с Android, без значение от цената. Миналата година компанията даде обещание да поддържа устройствата си до 5 години.

Предишните модели обаче бяха лимитирани до 4 години. Няколко телефони и таблети към този момент са достигнали края на своята публична софтуерна поддръжка.

Според GalaxyClub (чрез SamMobile), компанията Samsung е прекратила софтуерната поддръжка за следните устройства:

Galaxy A10 Galaxy A20 Galaxy A40 Galaxy Tab S5e Galaxy Tab A 10.1 Galaxy Tab & S Pen

Тези артикули ще работят добре без софтуерна поддръжка

Всички тези телефони и таблети бяха пуснати през или преди април 2019 година Galaxy A10 и Galaxy A40 са с корекции за сигурност от март 2023 година, до момента в който последната актуализация на Galaxy A20 е от декември 2023 година

Тези артикули ще продължат да работят, макар че тяхната софтуерна поддръжка е спряна. В момента те работят с Android 11, който може да започва съвсем всички приложения, налични в Гугъл Play Store.

Може би единствените проблеми, с които бихте могли да се сблъскате, в случай че имате тези устройства, са продуктивността и батерията. Въпреки че батерията може да се подмени, продуктивността не може. Освен това нито един от тях няма 5G връзка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР