В момента съм в развод със съпругата си – фолк

...
В момента съм в развод със съпругата си – фолк
Коментари Харесай

Митака от „София – ден и нощ” заживя под един покрив с друга риалити звезда

" В момента съм в бракоразвод със брачната половинка си – фолк певицата Джулия. Чакаме в този момент да ни бъде избрана дата за делото. В продължение на известно време нещата сред нас не вървяха, просто не гледахме в една и съща посока. Вече 3 месеца сме разграничени, а преди месец и половина инцидентно срещнах Дени от предаването " Един за различен ". Любовта сред нас пламна незабавно и взехме решение да се съберем под един покрив ", споделя Митака.

 

Той прибавя, че неотдавна направил годеж с новата си другарка. Освен това добавя, че с някогашната си половинка са в положителни другарски връзки и не са скарани. Просто са осъзнали, че не са подобаващи един за различен и се разделили по другарски метод.

 

Въпреки това, Кристиан Кирилов (Митака) категорично показва, че новата му връзка не е повода за раздялата с Джулия. В раздялата им не е намесено трето лице.

Признава, че не е наясно дали Джулия към този момент има нов сътрудник. Вярва, че тя ще откри подобаващия човек, защото е доста положително момиче и заслужава да бъде щастлива.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР