В момента съм свободен, нямам си приятелка, надявам се скоро

...
В момента съм свободен, нямам си приятелка, надявам се скоро
Коментари Харесай

Мастагарков си призна за жените след „Игри на волята“, изненадата е голяма

В момента съм свободен, нямам си другарка, уповавам се скоро да срещна, тъй като към този момент встъпвам във възраст, хубаво е човек да се ориентира към по-приятни неща. Това призна пред Plovdiv24.bg реалити звездата от „ Игри на волята “ Благомир Мастагарков.

„ Откровен съм, изцяло съм прям, нямам си другарка. Бях обвързван с някакво момиче неотдавна, в доста вестници. Но нямам нищо общо, това са подправени вести “, съобщи той и добави също, че е работил като модел с доста компании, компании и фотографи, които го знаят и го търсят персонално, като напълно скоро е подписал с още една компания, по негови думи най-добрата в България.

„ Обръщам внимание на безусловно всички, фотографирам се с всички и ми е прелестно за момента “, споделя Мастагарков.

„ Мисля, че сега това, което върша, тази моя персонална идея, да оказвам помощ и да дам добър образец на децата, е нещо, което е най-стойностно, което човек може да направи със личната си популярност. При мен в никакъв случай не е имало фикс хрумвания. Единствената ми фикс концепция е, в случай че мога да бъда здрав, и моите близки да бъдат здрави.

Аз съм в действителност упорит, желая да се развъртвам, само че в никакъв случай не съм си поставял цели непременно. Защото, когато човек си сложи нещо непременно и то не се получи, той може да е мощно отчаян. Аз съм имал още като много по-млад такива тежки разочарования, които ме бяха бутнали много. И разбрах, че по-добре е да не гледаме толкоз далеко, с дребни стъпки към огромния връх.

Нямам си другарка сега. Надявам се скоро да срещна, тъй като към този момент влизам във възраст, в която е добре да се ориентирам и по този въпрос. Бях обвързван с едно момиче неотдавна в всякакви изявления, само че нямаме нищо общо с нея.

Това, което си поисквам на себе си, и несъмнено, поисквам и на вашите слушатели и фенове, е на първо място да бъдат живи и здрави, смирени, любящи, помагащи си един на различен, сполучливи през новата година. Едно топло и прелестно, уютно посрещане на празниците, за тези, които имат опция. За тези, които нямат, дано тези, които имат да оказват помощ.  И искам всичко най-хубаво от цялото си сърце! “, споделя още той./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР