В момента съм се съсредоточил по доста тежките теми в

...
В момента съм се съсредоточил по доста тежките теми в
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Не съм размишлявал по въпроса да съм служебен премиер

„ В момента съм се съсредоточил по много тежките тематики в Плана за възобновяване и резистентност. Не съм размишлявал по такива тематики “. Така вицепремиерът Атанас Пеканов отговори на журналистически въпрос дали би станал министър председател в последващо служебно държавно управление, както се заприказва настойчиво в последните дни.

В момента сме в конституционната процедура и такива диалози не водим, защото би трябвало да се даде безспорен късмет и аз поисквам триумф на госпожа Нинова. Надявам се столетницата да откри някакво решение на тази сложна политическа обстановка, сподели Пеканов.

„ Смятам, че България сега си има един превъзходен министър-председател. Аз го познавам от дълго време, работя ужасно с него, тъй че не бих коментирал такива спекулации. В същото време конституционната процедура продължава. Аз поисквам и триумф на партията, която получи мандата. Президентът е решил, че тя има най-хубав късмет да го сформира. Гледаме през днешния ден към срещата на водачите и какво ще излезе от нея “, добави той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР