В момента съм на терен в Перник, мислим и изграждаме

...
В момента съм на терен в Перник, мислим и изграждаме
Коментари Харесай

Братът на Емил: Единствената логика е, че някой му е направил нещо лошо

В момента съм на терен в Перник, мислим и построяваме някакви сюжети, които може да са се случили. На ден имаме към 50-ина индивида на терен, а сумарно в търсенето вземат участие стотици хора.Това сподели братът на изчезналия Емил - Мартин Боев.
Прочетете още
Хората се резделят на 4-5-членни екипи. Сценариите, които все още работим са, че Емил се е върнал в града и нещо е станало, тъй като се изключва вид той да е тръгнал към гората, по отношение на обходеното. 

Преди довечера всичко е било безусловно обикновено и изчезналият юноша не е имал проблеми с никого. Единствената логичност да мисля, че някой му е направил нещо неприятно е по методът на елиминацията. Просто няма различен логически сюжет, добави той пред  Euronews Bulgaria.

Емил се е занимавал с фри скейтборд паркове с група запалянковци. Иска да пробие със скейтборда като просвета в България. В свободното си време прави дървени декорации от рециклирани дъски. Много контактен и положителен човек. Обича да е с хора.

Приятелите му описват, че са пили, в един миг остават единствено двама, Емил взема решение, че неговият другар е тръгнал на някъде и потегля да го търси него или къща, в която да спи.

Моето положение сега не е значимо. Поддържам се в добра форма само, с цел да мога когато и да е да направя това, което се постанова. Всичко е на второ място по-късно да намеря Емил. Моите родители са по-лабилни, мъчно се оправят с чакането и всичко останало.

Припомняме, че Мартин Боев разгласи премия от 100 000 лева за намирането на своя брат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР