В момента съм на почивка, в прекрасни отношения съм с

...
В момента съм на почивка, в прекрасни отношения съм с
Коментари Харесай

Бившата жена на Васил Драганов проговори за любовницата му

В момента съм на отмора, в прелестни връзки съм с децата ни, сподели журналистката Андреа Андреева

" Не знаех, че Васил си има държанка. Докато сме били женени, в никакъв случай не сме говорили за такова нещо. Нямах визия ", сподели за " България Днес " някогашната половинка на артиста Васил Драганов. Тя добави, че е схванала за новата тръпка на известния си екссъпруг от медиите.

След трагичния бракоразвод и размяната на обвинявания по всички огромни БГ медии звездата от " Комиците " и журналистката очевидно са решили да укротят топката в името на общите си деца Любов и Давид. За вестника Андреа показа, че това е най-важната за нея причина като майка да не продължава с интервютата и мненията по тематиката. " Благодаря на вашето издание за справедливата ви позиция ", сподели още някогашната Българска национална телевизия кореспондентка.

Екссъпругата на екранния Радко Чеканов довери, че сега е на отмора с новия мъж до себе си - столичния ресторантьор Борислав Манов. Единствено за вестника той разкри какъв брой обича Андреа, само че по думите му било доста грозно известният комедиант " да разнася кирливите ризи по медиите ". През юни, както се похвали първо през " България Днес " Андреа, двойката чака появяването на бял свят на своята дъщеричка.

" В прелестни връзки съм с децата ми от Васил. Виждаме се непрестанно. Не желая да ги контузвам. За мен основното е те да бъдат щастливи и да не се настройват нито против мен, нито против татко си. На всяка цена би трябвало да запазя душeвността им, тъй като Давид е още дребен ", загрижена е някогашната половинка на Драганов.

Припомняме, че известният комик пръв повдигна пред Люба Пашова в студиото на Българска национална телевизия завесата над тежката си разлъка със своята брачна половинка. Той назова избраника на Андреа " дядо " и " кебапчия ", тя също не му остана длъжна. Сега и двамата са разкрили щастието с нови сътрудници и към този момент изрично отхвърлят да вземат участие в продължение онлайн на шоуто " Семейни войни ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР