В момента, с изключение на Габриел, управляват представители на една

...
В момента, с изключение на Габриел, управляват представители на една
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Не ми се иска правителството да се превръща в някакъв комитет за трудоустрояване

„ В момента, като се изключи Габриел, ръководят представители на една партия. Много не ми се желае държавното управление да се трансформира в някакъв комитет за трудоустрояване. Това не е в интерес на никого “, сподели пред медиите Томислав Дончев след среща на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

„ По време на диалозите най-малко пет пъти споделих, че моделът, който се следва е погрешен, че овластяването на ярки партийни фигури, противоречиви, няма да докара нито до непоклатимост, нито да експертиза, нито до положителни резултати “, добави още той.

„ Единствената валута, с която това държавно управление може да си купи време, са резултати – от изгода за обществото, за страната. В момента такива няма. Чакаме резултати “, сподели Дончев.

„ Най-чистият вид е съглашение, писан текст, където освен ние, обществото, вие, всички заинтригувани, могат да наблюдават кой извършва уговорките си и кой не “, изясни още Томислав Дончев.

На въпрос – в случай че не бъде подписано съдружно съглашение, какво следва, Дончев отговори по този начин: „ Ще има мъчно битие “.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР