В момента русата мацка, която се казва Мануела Тонева, работи

...
В момента русата мацка, която се казва Мануела Тонева, работи
Коментари Харесай

Коя е новата Мани в Игри на волята

В момента русата мацка, която се споделя Мануела Тонева, работи като физиотерапевт и дефинира работата си за неповторима

В сезон 4 на „ Игри на волята “ си имаме нова Мани, само че тя няма нищо общо с паметната бургазлийка от предишния сезон. За разлика от черната Мани, русата е приключила във Англия и живее от години в Лондон.

В момента русата мацка, която се споделя Мануела Тонева, работи като физиотерапевт и дефинира работата си за неповторима.

15 години е към този момент в кралството, където оказва помощ на деца и възрастни да се възтановяват. Спасявала е човешки животи, само че най-трудни са били първите четири месеца от пандемията, когато не е имала опция да се вижда със фамилията си.

Спортът е нещото, което я прави освен по-силна физически, само че и духовно. Участвала е в надпревари по бодибилдинг и даже е спечелила първо място на национално състезание.

Участието ѝ в „ Игри на воята “ е доста значимо за нея и има вяра, че ще стигне много надалеч, отбелязва vbox7. „ Хората ме подценяват, тъй като съм дребничка, само че ще изненадам много хора “, споделя за себе си още Мани, която даде поръчка, че няма да има нищо общо със своята съименничка.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР