В момента разделението не трябва да бъде леви-десни, а да

...
В момента разделението не трябва да бъде леви-десни, а да
Коментари Харесай

Мангъров: Целият свят се е побъркал, реагира неадекватно

В момента разделянето не би трябвало да бъде " леви-десни ", а да има обединяване против тази неразбираема, неведома мощ, която кара цели страни да се самоубиват стопански. Не знам каква е тази мощ, не мога да я дефинирам, само че тя съществува. Целият свят се е побъркал и реагира по извънредно несъответстващ метод. Това сподели инфекционистът доцент Атанас Мангъров пред bTV, разяснявайки това, че влиза в изборните листи на АБВ.

" Не ми е била задачата да вбия чеп сред Петков и Първанов ", изясни той.

" Ако желаех да оглавя листа, щях да бъда в друга партия. Моето решение да бъда в АБВ не е политическо, а човешко. Това е партия, която се обърна към мен, довери ми се, тъй като споделя моето виждане за нещата. И на процедура тя ми дава цялостна независимост. Не съм зает с нищо. Мисля, че изборът ми е верен и бих посъветвал доста хора да ме последват ", добави той.

Доц. Мангъров сподели още, че страните, в които ограниченията са най-големи, заболеваемостта е по-висока и там се появяват нови варианти.

" Това е феномен, който ще мине през цялото човечество и ще си отиде когато се получи така наречен групов имунитет. Много хора ме питат дали да се имунизират и аз им споделям - все едно ми задавате въпрос дали да се ожените. Проблемът пред тези ваксини е, че те не са изпитани по разпоредбите ", добави доцентът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР