В момента Путин извършва ядрен шантаж, за да всее страх

...
В момента Путин извършва ядрен шантаж, за да всее страх
Коментари Харесай

Бивш министър на отбраната: Путин извършва ядрен шантаж

В момента Путин прави нуклеарен шантаж, с цел да всее боязън и смут.

Това съобщи някогашният длъжностен министър на защитата Георги Панайотов в ефира на Нова телевизия.
„ Има фотография на съветска балистична ракета от церемониал и на нея написа: " След нас единствено тишина ". Това е психическа война. Путин желае да покаже какъв брой е велика Русия, тъй като има нуклеарно оръжие. Но те знаят, че освен те имат нуклеарни ракети и на другите не написа: " След нас стартира карнавалът ", разяснява Панайотов.

Според него управлението в Русия е решено да ескалира спора, тъй че да реализира заложените цели - да смъкна държавното управление в Украйна непременно.

„ Има липса на резултат от договарянията сред Русия и Украйна. Имам възприятието, че съветските ръководители са взели решение да създадат войната по-кървава. Жертвите ще се повишават, човешкото страдалчество ще бъде извънредно “, разяснява още Панайотов.

Бившият министър на защитата счита, че освен това скупчване на техника към Киев, градът и жителите му ще бъдат унищожени. „ Целта е да се смъкна държавното управление към този момент без оглед на това дали ще има човешки жертви или не “, разяснява той.

Попитан дали Путин е военопрестъпник, Панайотов отговори: „ Не съм съд, само че има данни, които, в случай че се ревизират и излязат по този начин, ще бъде подобен “
ТЕМА преди 34 минути 371 преди 43 минути 458 преди 50 минути 1101
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР