В момента просто се чака да мине 14 ноември, а

...
В момента просто се чака да мине 14 ноември, а
Коментари Харесай

Борисов: Бог високо, Радев далеко. Никой не казва какво ще правят след изборите

В момента просто се чака да мине 14 ноември, а по-късно никой от ръководещите и съпътстващите ги партии не споделя какво ще върша. Виждате, че има чудовищна инфлация, цените порастват, само че никой нищо не споделя. Бог високо, Радев надалеч. Да мине 14, пък тогава ще го мислят. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с представители на КНСБ.

" Дори тестванията за учениците - ще купуват 400 000 теста, които ще стигнат за 1 седмица. Дано и хората и политическите водачи стартират да мислят малко и за след 14 ноември. И тук не става въпрос дали се харесваме или не. Почтеността е, Зоран Заев го сподели, губиш изборите и си подаваш оставка. Не ми се вижда за честно да си 4, 5 или 6-и и да искаш да управляваш и да поставяш изискване ", отсече някогашният той.

Той разгласи, че е изумен от това, че към този момент 2 седмици няма никакви дейности за цената на тока. " Сега като дойдат сметките, ще им стане ясно ", разгласи Борисов и добави: " Настояваме незабавно да се контролира този скок на цената на тока ".

" Същото е с цената на газа. Тя постоянно се е вдигала и ние постоянно сме го решавали. Вдигането на тези цени и бездействието докара до колосален скок на цените на храни и услуги ", разяснява Бойко Борисов.
 Борисов раздава бонбони за Хелоуин (СНИМКИ) Борисов раздава бонбони за Хелоуин (СНИМКИ)
Бившият министър председател и водач на ГЕРБ раздаде бонбони и сладкиши на деца, които се бяха маскирали за Хелоуин. Малчуганите го посетиха по пътя...

Коронавируса

" Дали ще се проведат даже и изборите. При такова заразяване, какво ще стане. Никой не го беседва това ", недоволства той. По думите му четвъртата вълна не може да се съпоставя с предходните три, защото тогава към момента не е имало ваксини и лекарите не са знаели по какъв начин да се борят със болестта.

" До ден сегашен не съм чул и президентът Радев дали се е ваксинирал, къде се е ваксинирал, с какво се е ваксинирал ", сподели още Борисов и добави, че когато са се появили имунизациите, ние сме упълномощили очакванията си за имунизиране на популацията на антиваксъри.

" Когато имаш локдаун или си затворил, тогава служащите могат да отидат на борсата, а компаниите получават 60/40 или 80/20. Направихме го. А в този момент нито една мярка не работи. Защото когато си отворен, ти не получаваш тези благоприятни условия за достъп. И няма да бъде направена. Така че в нашата стратегия доста ясно са разказани образованието, опазването на здравето. Винаги може да се направи и по-добре, несъмнено ", посочи някогашният министър председател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР