В момента полицията разговаря и води преговори с хората, блокирали

...
В момента полицията разговаря и води преговори с хората, блокирали
Коментари Харесай

Полицията води преговори с блокиралите Орлов мост

В момента полицията беседва и води договаряния с хората, блокирали Орлов мост, заяви на ексклузивен брифинг пред Висшия правосъден съвет шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев. Той изясни, че на жителите са обезпечени обходни направления, с цел да не се затруднява предвижването им към центъра.

Георги Хаджиев посочи, че на 27-и септември е постъпило заявление за осъществяване на протест пред постройката на Висшия правосъден съвет за датата 24 октомври. То било от организация ПИК и проявата била озаглавена като " Марш за правда ". На 9-ти октомври постъпило второ заявление за протест от гражданско съдружие " Боец " за протест на същото място и на същата дата.

Тъй като имало съвпадане, на " Боец " било предложено да проведат своето събитие пред Съдебната палата. Те нямат позволение да стачкуват на Орлов мост.

Хаджиев посочи още, че полицията е осигурила толкоз чиновници на реда за двете прояви, колкото са нужни.

По мотив на двете дами, които се сбили на Орлов мост, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи добави, че сега те са отведени в Първо районно ръководство, където се обясняват аргументите за багра, както и дали са от групата на протестиращите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР