В момента по статистика мюсюлманите са 10 -12 % в

...
В момента по статистика мюсюлманите са 10 -12 % в
Коментари Харесай

Прокурор: Когато мюсюлманите в България станат 30%, държавата ще е застрашена

" В момента по статистика мюсюлманите са 10 -12 % в България. И нямаме съображение да мислим, че те ще станат по-малко. Точно противоположното. И с идването в България на мюсюлмани от чужбина, и със завръщането на част от изселилите се в Турция, с поощряването на раждаемостта, и приемането на тази вяра от атеисти. Процентът очевидно ще се усилва. Когато стане 30%, страната ни към този момент е застрашена. Те са монолитна маса, елементарно се манипулира и на избори. Те са съвсем като военизирана конструкция. Като им се каже отивайте и гласувайте, те отиват. "

Това декларира в изявление за Радио Фокус - Пловдив Недялка Попова - наблюдаващ прокурор по делото за проповядване на религиозна ненавист против Ахмед Муса и 12 мюсюлмански духовни водачи.

Идентично изявление на Попова е оповестено и в пловдивския сайт TrafficNews.

Прокурорът декларира още:

" Докато ние, с нашите демократични правила, сме доста по-свободни. Понякога толкоз, че се отива в безнаказаност. И ще пристигна време, когато ще забележим по какъв начин в Народното събрание повече от 50% са от друга вяра, президентът ни ще стане от друга вяра, министър-председателят, кметът ни ще е от друга вяра. Знаете ли какъв брой още доста кметове има в остаряла християнска Европа с друга вяра? И тези християнски европейски полезности, които сме приели, мислите ли, че ще ги отстоим? И тогава тъкмо това, което най-ценим в себе си, тъкмо това ще ни убие. Ето това е сигнал към здравомислещите хора. Колко хора в този момент си дават сметка и разсъждават по тези въпроси? Засега ние действаме единствено по легален път. Ще стане неприятно, когато се излезе от закона. "

Адвокат Ина Лулчева, един от бранителите по делотo против Ахмед Муса и 12 мюсюлмански духовни водачи, през днешния ден е изпратила тъжба до Пловдивския апелативен съд.

" Изĸaзвaнeтo, чe пopaди изпoвядвaнa peлигия чacт oт бългapcĸoтo нaceлeниe зacтpaшaвa нaциoнaлнaтa cигypнocт, пpeдcтaвлявa пpoпoвядвaнe нa oмpaзa и нacaждaнe нa cтpax нa peлигиoзнa ocнoвa, пpoтивopeчи нa вcичĸи изиcĸвaния ĸъм бългapcĸитe мaгиcтpaти, a и ĸъм вceĸи бългapcĸи гpaждaнин " - показва Лулчева.

" Изказването на Недялка Попова в качеството й на прокурор по делото открива това, което отбраната твърди от началото на делото – подсъдимите се преследват поради религиозните им убеждения и упражняването на религиозни практики. Защитата направи всичко, което е по силите ѝ, да препятства тази противоконституционна активност макар дейностите, в това число и на въззивния съд, да й се пречи. Все отново отбраната е задоволена, че в края на процеса, който въззивният съд с цената на голям брой нарушавания на закона си е сложил за цел да завърши (а и да показа написано решение, с цел да избегне давността) до 00.00 часа на 6 април 2018 година, същността на воденото наказателно произвеждане бе приета и обществено оповестена ", написа още юрист Лулчева, представена от dnevnik.bg.

В изявлението, оповестено в пловдивския уебсайт TrafficNews, прокурорът Недялка Попова декларира още:

" Наистина атентатите в Европа малко заглъхнаха, само че те не престават в Афганистан, Йордания, Саудитска Арабия и други Там умират хора. Дали са мюсюлмани в джамия, евреи, или не – атентатите са факт. Загиват хора, поради някаква идеология или политически цели. Никой не разяснява и не взима отношение. Там има някакви извращения на верска основа, а хората не реагират. Не ги интересува. Считат, че това е надалеч и няма в никакъв случай да ги засегне. Но идва миг, когато това там идва и към нас. Турция сега води война със Сирия. С постоянна войска влезе в сирийска територия и води война. Това е страна, която ни е прилежаща. В момента Турция има териториални ползи на изток. Но в избран миг тези искания могат да се извърнат и на запад. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР