В момента по Нова телевизия върви невероятно тъп сериал със

...
В момента по Нова телевизия върви невероятно тъп сериал със
Коментари Харесай

Сериалът Братя – тъп, скучен и потискащ, но заченат с любов 


В момента по Нова телевизия върви необикновено тъп сериал със заглавие Братя. Жена ми го гледа, с цел да видела до каква степен ще стигне в тъпотията си, било й забавно. По насила го виждам и аз.Сюжетът е прост, разговорите подправени, а актьорите играят извънредно. Най-вече Йоанна Темелкова и шефът на служителите на реда. Актрисата преиграва неистово, нервира с подправените си страсти, почтени за любителски спектакъл от Възраждането. Тя би паснала в спектакъла Многострадалната Геновева, не в актуален сериал. Шефът на служителите на реда респектира с безизразно лице, тотална липса на страст и безличност. Хванат от улицата ще се оправи по-добре с ролята му. Но не по този начин мисли режисьорът Ники Илиев /също ужасяващ артист, само че с богата майка/. Той се е доверил на двамата хубавци и на още двайсетина некадърни артисти.Изключение вършат младият хакер,приятелката му и по-младия брат. Какво прави в този сериал Христо Шопов не е ясно. Най-вероятно е излязъл да разхожда кучето си, предложили са му ролята и е приел. После сред две разходки снима и се прибира вкъщи.
И тук идва забавният миг.
Въпреки, че сериалът е тъп, проличава, че е юридически с готовност. Некадърен,но заченат с обич. И се запитвам: Кое е за предпочитане? Лъскав холивудски филм, изработен по всички стандарти, само че безчувствен полуфабрикат или български филм – тъп,скучен и тягостен, само че изработен с възторг? Ако ме питате бих избрал Братя, с цел да видя до каква степен ще стигнат в безпомощността си основателите му.
Но всяко самообладание си има граници. Ако тези некадърници решат да вършат 4-ти сезон със серийки по 30 минути,от които 10 са реклами ще избера положителния, остарял Холивуд.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР