В момента Пловдивският окръжен съд гледа искането на Райфъла за

...
В момента Пловдивският окръжен съд гледа искането на Райфъла за
Коментари Харесай

Райфъла: Нуждая се от специални грижи, каквито липсват зад решетките!

В момента Пловдивският областен съд гледа настояването на Райфъла за изменение на мярката му за неотклонение " задържане под стража “, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Подсъдими по делото са още петима мъже. Червенков изиска да бъде пуснат на независимост след прекарани 41 месеца в ареста. Той изясни, че е в тежко здравословно положение, че му се постанова да се съветва с уролог, че се нуждае трансплантация на пикочен мехур и уточни, че са му нужни специфични грижи, каквито липсват зад решетките.

Райфъла се оплака от жестоко отношение и принуждение по отношение на него в пандиза. В своята тъжба до съда е показал, че не би трябвало да бъде държан непрекъснато в затворено помещение с неприятни хигиенични условия. Прокурорът от своя страна изиска отказ на правосъдния състав поради преднамереност и пристрастност.

Подсъдимите са обвинени за осъществяване на опит за преднамерено ликвидиране с користна цел, за умишлени палежи, при изискванията на продължавано закононарушение, с последвали обилни вреди и за съзнателно заличаване на непознати движими движимости – закононарушения по член 116 алинея 1, по член 330 алинея 3 и по член 216 алинея 1 от Наказателен кодекс.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР