В момента оферти се разнасят много. Всеки си мисли, че

...
В момента оферти се разнасят много. Всеки си мисли, че
Коментари Харесай

Борисов: Утре искам Мутафчийски със скафандър

В момента предложения се разнасят доста. Всеки си мисли, че може да изкара от това някакви пари. Важното е тези защитни дрехи да могат да се перат и дезинфекцират и най-важното – да не пропущат никаква вода. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на изключително държавно съвещание след среща с производители на защитни дрехи поради първите открити случаи на ковид у нас, написа Novini.bg.

,,Максимално бързо да извършите модела, кройките. Вече машините на всички са такива, че са компютри. Дето се вика да ви благодаря, че и вие може да го кажете, че тук не става въпрос за облаги, за далавера, а тъкмо противоположното. Да проявим национализъм и да покажем, че нацията в такива моменти може да се активизира. Това, което като разноски има, ние ще си го платим през Министерство на здравеопазването. Никой не желае да поемете тежест. За нас услугата е, че оптимално бързо да знаем, че може да си произвеждаме тези маски, това облекло, надлежно калцуни и всичко останало``, разяснява министър-председателят.

,,По-добре е тези дрехи да не бъдат за еднократна приложимост, както съм чул да споделят експертите. А и въпреки всичко би трябвало да покажем, че нашата промишленост не е единствено за ишлеме, само че и че може да се мисли и работи вярно. Трябва да покажем на хората, че се работи и се прави всичко възможно``, добави министър председателят.

,,Единственото, което е значимо, е да не пропуща вода, тоест облеклото да е водонепроницаемо. Това ми би трябвало, това ми е заданието. Искам на следващия ден да облека Мутафчийски (ръководителят на спешния щаб, б.р.) с един скафандър и да му се виждат единствено очичките. Защото другояче все го питат за какво е с военна униформа. Е, нали въпреки всичко е офицер?! Но с обща воля ще преодолеем това нещо. Убеден съм``, съобщи още Борисов и добави, че на този стадий няма потребност да бъдат затваряни молове и заведения за хранене поради ковид.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрират
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР