"В момента нямаме зор, нека си стои оградата." Така кметът

...
"В момента нямаме зор, нека си стои оградата." Така кметът
Коментари Харесай

Кметът за оградата до Пощата: Нека си стои, нямаме зор!

"В момента нямаме напън, дано си стои оградата. " Така кметът Иван Тотев разяснява проблема със загражденията на площад "Централен ", инсталирани от притежатели, претендиращи за благосъстоятелност на близо 300 квадратни метра, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. По време на общинска сесия през днешния ден той получи съответен въпрос за имота, за историята на казуса, какви дейности е подхванала Общината през годините и по какъв начин ще се реши като цяло въпросът поради обстоятелството, че следващата година Пловдив ще е Европейска столица на културата. 
"Говорим с юристите, само че когато има две страни в един спор и когато едната страна си споделя всичко в медиите, то другата страна е привилегирована ", съобщи кметът Тотев. 
Той напомни, че като цяло Общината има планове към съответната зона. "Тя е част от площадното пространство, а заграденият парцел попада и в структурата на самото техническо оборудване, което несъмнено е на Общината. Така че имаме решения, само че те не би следвало да се разясняват по медиите ", безапелационен бе кметът. Що се отнася до сумата от 1 000 000 лв., поискана от притежателите, то градоначалникът бе безапелационен, че администрацията няма подготвеност и няма желание да я заплати. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР