В момента няма сигнали, че санкциите на Русия могат да

...
В момента няма сигнали, че санкциите на Русия могат да
Коментари Харесай

Кремъл: Няма сигнали, че санкциите на Русия могат да бъдат отменени

В момента няма сигнали, че глобите на Русия могат да бъдат облекчени от западните страни и този въпрос не се разисква от съветския президент Владимир Путин по време на диалозите с задгранични сътрудници, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от " Спутник ".

" Няма такива сигнали. Руската партия в никакъв случай не визира въпросите, свързани със глобите, а съветският президент в никакъв случай не допира въпроса, обвързван със глобите, по време на разговора с неговите сътрудници ", съобщи Песков.

Той акцентира още, че Съединени американски щати не са се отказали от концепцията да възпират Русия, само че явно нямат пари за това на фона на експлоадирането на новата коронавирусна болест (COVID-19) и рецесията, която провокира в международен мащаб.

В средата на април президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съветският президент Владимир Путин организираха телефонни диалози, само че не загатнаха глобите, наложени на Русия. В тирада пред репортерите Песков изясни, че съветският президент не повдига въпроса за глобите, когато беседва с държавните глави, които използваха такива ограничавания против Русия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР