В момента няма сделка за ЧЕЗ. Има предварителн договор. В

...
В момента няма сделка за ЧЕЗ. Има предварителн договор. В
Коментари Харесай

Цветанов: Теменужка Петкова не изгоря като бушон, за да предпази някой друг. Коалицията е стабилна

В момента няма договорка за ЧЕЗ. Има предварителн контракт. В ръководството на ГЕРБ за 10 години ние в никакъв случай не сме приватизирали дружество от национално значение. Тази договорка е изповядана в Чехия сред две частни компании. В момента всички служби и институции в страната ревизират договорката.

Това сподели в предаването "Лице в лице " зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. "След всичко, което изтече в публичното пространство, могат да останат усещане, че има нещо неправилно в договорката. Но силата на държавните органи е в това, че те ще съумеят да потвърдят всичко към тази договорка. Хубавото в тази ситуация е, че зад договорката стои съответно лице, а не офшорна компания. За тази договорка се приказва от доста време насам. Интересна е позицията на опозицията. Те също знаеха за тази договорка, само че в този момент внезапно доста гневно заговориха за нея. Всичко зависи от инспекциите, които ще извършат държавните органи. Аз съм сигурен, че те ще бъдат безкомпромисни ", безапелационен беше Цветанов.

" Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила подаде оставка, тъй като бе персонално атакувана. Видяхте, че и самата Гинка Върбакова сподели, че се познават с Теменужка Петкова, само че не са близки. Убеден съм, че министър Петкова не изгоря като бушон, с цел да защищити някой различен. Политическият орган на обединението ще реши дали ще бъде призната оставката на Теменужка Петкова. По всяка възможност съдружният съвет ще се организира в сряда или четвъртък. Всичко зависи от времето на участниците. Там ще се разиска всичко и ще бъде оповестено обществено ", разкри той.

"В момента министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е в Лондон, където през днешния ден направи доста мощно присъединяване в Инвестиционния конгрес на Европейската банка за възобновяване и развиване, отдаден на Западните Балкани. Не инцидентно министър-председателят на Албания го разгласи за Меркел на Балканите. Ще обърнем внимание на всички. Ще стигнем и до Видин. Там хората стачкуват за автомагистрала, а преди време се говореше, че асфалт не се яде. Най-важното е, че обединението е постоянна. Приемам упрека, че би трябвало да беседваме и дискутираме повече и по-често. В огромната политика би трябвало да имаш по-голям предел на толерантност. Аз знам, че не съм човек, който ще взриви обединението. Аз знам, че съм човек, който търси мостове. Проявявам толерантност, тъй като България е над всичко и е доста значимо обединението да е постоянна ", приключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР