В момента ние не сме спрели да говорим с абсолютно

...
В момента ние не сме спрели да говорим с абсолютно
Коментари Харесай

Петков: Не можем да си позволим да вкараме задкулисието обратно в управлението

„ В момента ние не сме спрели да приказваме с безусловно всички самостоятелни депутати от групата на Има Такъв Народ. Аз мисля, че непрестанно се водят диалози и предложения към тези хора, само че няма по какъв начин. Единствената цена, която не сме подготвени да платим, е да вкараме задкулисието назад в ръководството. Това не можем да си го позволим “, съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Ние доста искахме да обърнем диалогът да не бъде подкрепяте ли, не подкрепяте ли “, посочи Петков. Той добави, че сега има ясни политики и ясна тактика, написани по дати законопроекти, които са над 40.

По думите му депутатите от Има Такъв Народ би трябвало да видят значимите за България цели и тогава да си създадат мнение. „ Единственото ни изискване, несъмнено, е господин Слави Трифонов да не бъде индивидът, който да взима решения от тяхна позиция. Защото както в ГЕРБ господин Борисов не желаеме да взима решенията на депутатите, тъй като не имаме вяра, че тези хора могат да бъдат сътрудници в това ръководство “, съобщи Петков.

Той е безапелационен, че няма по какъв начин да влезе в ръководство, в което Бойко Борисов, Слави Трифонов или Делян Пеевски да бъдат негов сътрудник.

Утре ще открием гръцката връзка в Гърция, заяви Петков. Когато приказваме за виновни решения по отношение на енергетиката, за цени, контракти и снабдители и когато желаете да разберете всичко, което е толкоз значимо за България и триумфите, които реализира това държавно управление, е необикновено двуличие да не присъстваш в зала, акцентира той.

Петков заяви, че за първи път взе участие в чуване, където има класифицирана информация за търговски контракти и за цени, а дори депутатите от ГЕРБ, които желаеха отговори по тематиката, не участваха в пленарна зала.

Ние ги помолихме да бъде закрито съвещание и всички си потеглиха. Протече един диалог с останалите депутати и когато свърши цялото чуване, те се върнаха назад, изясни той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР