В момента не знам дали е изгодно за България да

...
В момента не знам дали е изгодно за България да
Коментари Харесай

Борисов: Не е изгодно да влизаме в Шенген

В момента не знам дали е преференциално за България да влиза в Шенген. Ние употребяваме цялата Шенгенска система. Това съобщи българският министър председател Бойко Борисов, който е в Германия по покана на ръководителя на Групата на Християнсоциалния съюз Александер Добриндт.

" Всеки ден ние връщаме на Гърция по над 100-150 мигранти. Ако Александер каже: „ Влизате в Шенген днес”, на следващия ден те ще изпълнят България. Към днешна дата даже да съм съпротива, няма да поздравявам влизане на Шенген и външна граница”, сподели още министър председателят, представен от Би Ти Ви.

По отношение на тематиката за Брекзит, министър председателят Бойко Борисов посочи, че са били направени какви ли не отстъпки, само че към днешна дата няма нищо по-различно отпреди три години. „ Аз съм участник на препоръките и още преди няколко години, когато стартира Брекзит, споделих, че той няма да излезе добре. Преди седмица приказвах и с Борис Джонсън. Огромни ползи има за Европа и Англия, огромна стопанска система, милиони хора работят от двете страни “, очерта обстановката българският министър-председател, представен от пресслужбата на Министерски съвет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР