„В момента не сме спрели да говорим с абсолютно всички

...
„В момента не сме спрели да говорим с абсолютно всички
Коментари Харесай

Петков ще говори с ИТН, ако Трифонов не взима решения за партията си

„ В момента не сме спрели да приказваме с безусловно всички самостоятелни депутати от групата на Има Такъв Народ. Аз мисля, че непрестанно се водят диалози и предложения към тези хора “. Това съобщи след чуването си в Народното събрание министър председателят в оставка Кирил Петков на въпрос до къде са стигнали с договарянията за образуване на болшинство за ново държавно управление на „ Продължаваме Промяната “.

„ Единствената цена, която не сме подготвени да платим, е да вкараме задкулисието назад в ръководството. Това не можем да си го позволим ", безапелационен бе Петков.

Попитан дали към този момент са събрали 121 гласа и дали има други депутати от „ ИТН “, които са подготвени да ги поддържат, той сподели:

„ Разговорът продължава. Както знаете ние доста искахме диалогът да не бъде „ Подкрепяте или не подкрепяте “. Имаме в този момент ясни политики, ясна тактика, написани по дати, законопроекти. Те са над 40 обособени тактики. Всичко това е толкоз разумно с тези хора. Дори да кажат „ Не “, но да видят цялата стратегия, да дискутираме по значимите за България цели и тогава да си създадат мнението ", съобщи министър председателят.

Той изрази вяра парламентарните групи да влязат в разговор.

„ Единственото ни изискване, несъмнено, е господин Слави Тр
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР