В момента не мога, а и да знам, няма да

...
В момента не мога, а и да знам, няма да
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Няма да кажа какви ще са промените в състава



В момента не мога, а и да знам, няма да кажа какви ще са измененията в състава. Възможно е да има и повече промени. Имаме нов тежък мач, както и три дни по-рано, тъй че такива неща са естествени. Вчера се събрахме и говорихме с момчетата. Най-лесното е да кажем, че те са хвърлили ужасно доста сили,  че не са готови за такива тежки мачове, на двама-трима им се схванали краката. С това е най-лесно да се оправдаем, само че това не се брои. Мисленето ни би трябвало да бъде друго,  това съобщи селекционерът Петър Хубчев преди международната подготовка против Люксембург.

Селекционерът на България сигурно ще направи промени измежду титулярите, защото Георги Костадинов отпадна за дуела поради насъбрани картони, а след санкции се завръщат капитанът Ивелин Попов и Ивайло Чочев.

И двата тима изгубиха очаквания да се класират за финалите на Мондиал 2018, само че Хубчев чака домакините да бъдат пределно окуражени да се реваншират за тежката загуба с 0:8 от Швеция в Стокхолм в събота.

Не се колебая, че тимът на домакините ще играе на максимума на опциите си, изключително след подобен резултат против Швеция. Това е естествена реакция в спорта и във футбола. Ние би трябвало да бъдем подготвени за сходно нещо. Настроението е положително. Момчетата сякаш са още малко превъзбудени. Те осъзнават, че са създали нещо положително, само че в това време са наясно, че това не е огромната крачка и не сме стигнали там, където желаеме да бъдем. Сигурен съм, че всички ще бъдат съсредоточени, няма да има оправдания от вида на отмалялост, дълго или неловко пътешестване, разяснява още Хубчев. 
Наистина срещата няма никакво значение за класирането на двата тима, само че за мен ще бъде закононарушение какъвто и да е мач на националния тим, даже най-приятелския, да го одобряваме като някаква подготовка или да си вършим някакви бъдещи проекти. Тези мачове би трябвало да се играят съсредоточено и съществено, добави той.

Тежко ми беше, тъй като не можах да взема присъединяване в тези среща (с Франция). Като цяло изиграхме много добър мач със мощен противник. Като еднакъв с еднакъв бяхме на терена, дори на моменти на края те бавеха времето, с цел да завоюват с 1:0. Това единствено може да радва всички в тима и всички почитатели на националния тим. Радостно е, че с последните мачове и с последните победи се изкачихме в ранглистата, само че и да бяхме по-назад мача с Люксембург сме задължени да го спечелим, показа капитанът на националния тим Ивелин Попов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР