В момента не е много сигурно колко надежден доставчик би

...
В момента не е много сигурно колко надежден доставчик би
Коментари Харесай

Вицепремиерът Пеканов: Не е много сигурно колко надежден доставчик е Русия -

В момента не е доста несъмнено какъв брой благонадежден снабдител би била Русия - след експанзията, която тя оказва върху Украйна от месеци, съобщи пред bTV вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов.

Да, аморално е може би, мъчно е да се поддържат търговски взаимотношения с Русия, само че виждаме, че и другите европейски страни го вършат. Както беше даден образецът: немският канцлер се пробва да обезпечи това, което към този момент е контрактувано за Германия, сподели Пеканов.

Краткосрочно Европа е в тази енергийна взаимозависимост и това се дължи на дългогодишни неточности в предишното, само че такава е действителността сега, разяснява той.

Вчера доста деликатно слушах някогашния министър Николов, който сега не е в предизборна акция и имам вяра на нещата, които споделя. Той сподели, че Европа доста мъчно ще оцелее без съветски газ в идните три години, обобщи Атанас Пеканов.

Ние, като длъжностен кабинет, имаме отговорност преди всичко към българските жители - за тяхното богатство и за българската стопанска система, заяви вицепремиерът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР