В момента най-силният човек в кабинета Денков“ е Тагарев. Така

...
В момента най-силният човек в кабинета Денков“ е Тагарев. Така
Коментари Харесай

Велизар Енчев: В момента най-силният в кабинета „Денков“ – изпънатият като струна пред американска почетна рота е недосегаем

В момента най-силният човек в кабинета „ Денков “ е Тагарев. Така заключава университетският учител, публицист и някогашен офицер от външното разузнаване Велизар Енчев в собствен пост във Facebook.
SafeNews разгласява поста на Тагарев без редакторска интервенция:
ТАГАРЕВ съдебна експертиза БЕТОНИРА ВЪВ ВОЕННОТО МИНИСТЕРСТВО С изказванията си в Съединени американски щати за разполагане на американски войски в България, за публична цензура в медиите и обществените мрежи и за изчистване на учебниците ни от обслужващи Русия исторически обстоятелства Тагарев умишлено нагнетява напрежение към себе си в навечерието на ротацията. Сега нито една партия в Сглобката няма да посмее да го в профил от военното министерство. Отсъствие на Тагарев от държавното управление на Мария Габриел ще се одобри като отвод от евроатлантизма. Открит спор с Посолството и обслужване на Путин. Въпреки недоволството им от Тагарев, поради абсурда с негов консултант в „ Пирогов “ и желанието му да прати военни в Червено море, нито Борисов, нито Пеевски ще посегнат към главата на Атлантик №1. Сянката на „ Магнитски “ ги респектира. Единият – с цел да не влезе в „ Магнитски “, другият – с цел да излезе от него… В момента най-силният човек в кабинета „ Денков “ е Тагарев. Изпънатият като струна пред американска почетна рота във Вашингтон в този момент е недостижим. И първа цигулка в Сглобката.
По-рано в мрежата против Тагарев изригна и журналистът Петър Волгин:

 

Много е тъжно, когато на министерски постове биват поставяни хора като Тагарев. Тъжно е за страната. Защото такива хора унищожават страната с очевидната си несръчност.

Вероятно сте забелязали, че некадърните началници, били те дребни или огромни, най-вече обичат да си служат със забрани. Постоянно желаят да цензурират, да санкционират, да стопират. Защо? Ами точно тъй като са неспособни да сторят каквото и да било друго. Един кадърен човек ще направи по този начин, че да убеди хората в правотата си. Ще изложи безапелационни причини, тъй че аудиторията да му повярва. Обаче некадърни министри като Тагарев не могат да създадат това.

Началници като Тагарев могат единствено да не разрешават.

Този нефелен министър желае да управлява освен обичайните медии, желае да дефинира наличието и на онлайн медиите. Освен това разбираме, че му се дощяло и учебниците по история да пренаписва. Ако до този миг е имало някой, който да мисли, че Тагарев има някакви качества, към този момент е повече от ясно, че такива наивници не са останали. Тагаревците са хора без качества и без свои лични мисли. Единственото, което могат да вършат, е да извършват нарежданията на непознатите си господари. А най-лошото е, че тагаревците унищожават България, лишават я от самостоятелност и от достолепие. Тагаревците трансформират България в територия, където господства обидната незначителност. Ако некадърността продължи да ръководи България, тя е обречена.

 

Още вести четете в секция България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР