В момента най-много се търсят апартаменти, които са в близост

...
В момента най-много се търсят апартаменти, които са в близост
Коментари Харесай

Ето Къде Цените На Имотите В София За 2000 Евро На Квадратен Метър!

" В момента най-вече се търсят жилища, които са наоколо до метро станция. Апартаментът, който се търси в всеобщия сегмент, е, в случай че е с една спалня - 60 квадратни метра, в случай че е с две спални - 90 квадратни метра. Говорим за цените от 850-1200 евро на квадратен метър в София ".

В по-луксозния сегмент се търсят жилища с все по-просторни квадратури. Цената стартира от 1200 евро на квадратен метър. " Средно за жилищата таванът е до 2000 евро на квадратен метър. Крайната цена зависи, само че стартира от 250 000 евро нагоре ". Една от повода доста жилища да стоят необитаеми е, че в България налозите за недвижими парцели са доста ниски. Така доста хора не се нуждаят да продават парцелите си и просто да ги имат. Що се отнася за ваканционните парцели, при закупуването на всеобщите има огромна смяна в последните години, сподели специалистът.

" Няма към този момент всеобщо пазаруване от руснаци, купуват се главно от българи, които желаят да влагат във ваканционен парцел, тъй като бюджетът им не е задоволително огромен за парцел в София ". Тя добави, че българският покупател постоянно е имал огромен интерес към придобиване на парцели в чужбина, и по-специално към Гърция, където инвестицията е добра.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР