В момента най-голямата опасност за Запада се нарича руска пропаганда.

...
В момента най-голямата опасност за Запада се нарича руска пропаганда.
Коментари Харесай

Соломон Паси: Най-голямата опасност за Запада е руската пропаганда

В момента най-голямата заплаха за Запада се назовава съветска агитация. Това сподели пред Би Ти Ви някогашният външен министър Соломон Паси.

Има ли в България съветски шпиони? Да, единствено в съветското посолствох са единствено 68. Извън него са над 100. Тези имена се знаят. Имахме опция около отравянето на Скрипал да изгоним няколко от тях, само че не го направихме. Аз имам високо мнение за съветското разузнаване, сподели Паси.

Ако аз съм човек на отмъщението, сега бих ръкопляскал. През 2005 година същият този кръг ме упрекна в шпионаж в интерес на Израел, тъй като като външен министър бях премахнал опцията Русия да има достъп достъп до нашата информация. Нищо не излезе от този балон, само че нервите на родителите ми и на фамилията ми останаха. Тогава в Москва се произвеждаха един шифровъчни апарати, които и България използваше и по този начин те имаха достъп до тях. Защо нямаме русофили в България? Дали си русофил се схваща от това къде си изпратил детето си да учи. Ако си го изпратил във Англия не си. Десетки са тези, изпратени в Русия. Десетки хиляди са тези, изпратени в Европа, безапелационен бе той. Паси акцентира, че русофили има в Народното събрание и са платени от Москва. Това се видяло от договорката за Ф-16, когато партия споделила " дайте да създадем по този начин, че и Русия да взе участие ".

Направете сметка на акциите, те са в Народното събрание, сподели още той.

В момента най-голямата заплаха за Запада се назовава съветска агитация. Тя в този момент е доста по-агресивна. До 1989 година ние нямахме съветска агитация, тя си беше българска. Руската агитация нападна мозъците и сърцата на младежите, съобщи Паси.

Спомням си при започване на 90-та година, когато създадохме " Атлантическия клуб " първият въпрос беше " вие не сте ли шпиони " и се вършиха редица следствия, напомни Паси.

Смятам, че новият сектор на Мария Габриел е извънредно заслужен и е премия за свършеното от нея до момента. Иновациите са въпрос на голяма политика сред Европейски Съюз и всички останали страни. Това, което тя би трябвало да управлява е това, което Умберто Еко назовава " половата гражданска война, която ще поведе Европа " и това е програмата Еразъм. Тези 9 милиона студенти, които са обиколили съюза са родили 1 млн. бебета. Това са първите същински европейци. Много бихме желали да забележим тази стратегия да обгръща освен студенти, а всевъзможни хора и пенсионери, тъй като половата гражданска война не би трябвало да подминава никого, сподели Паси. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР