В момента най-големият проблем на българските граждани не е зеленият

...
В момента най-големият проблем на българските граждани не е зеленият
Коментари Харесай

Партия МИР: Най-големият проблем на българите са високите цени на тока, на газта, на горивата и на хляба

В момента най-големият проблем на българските жители не е зеленият документ, а високите цени на тока, на газта, на горивата, на хляба, както и растящите цени на всички други артикули и услуги. Това сподели ръководителят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев .

„ Друг огромен проблем е, че България се намира в демографска злополука и в случай че не се подхващат неотложно ограничения, рискуваме българската нация да изчезне. Има и редица други проблеми и рецесии, които настоящето държавно управление освен не може да реши, само че и задълбочава. И защото партия МИР постоянно е давала решения, взехме решение да организираме Национална кръгла маса на тематика „ Алтернативни политики и решения “. На кръглата маса ще поканим работодателските, браншовите и синдикалните организации, както и всички други заинтригувани страни, с цел да обсъдим и дружно да дадем решения на всички съществени проблеми и рецесии, както и да очертаем главните цели на страната, към които да се търси национално единодушие и обединяване “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Симеон Славчев, МИР: Миротворческият контингент на ОДКС влезе в точния момент в Казахстан
Миротворческият контингент на Организацията по Договора за групова сигурност (ОДКС) влезе тъкмо в точния момент и изцяло законно в Казахста...
Прочети повече
Той добави, че кръглата маса ще бъде направена на 22-ри март или тъкмо в деня, когато се навършват 100 дни от ръководството на четворната коалиция.

„ В момента виждаме, че държавното управление работи на правилото проба-грешка, по този начин, както работеше и държавното управление на ГЕРБ и Бойко Борисов. Няма ясна визия, тактика, цели и съответен проект за излизане от здравната, икономическата, обществената и демографската рецесия. В тази сложна за България, българския народ и бизнеса обстановка е належащо да се обединят старания и да се очертаят ясно националните цели, политики и решения, които ще преведат сполучливо страната през всички рецесии и рискове “, съобщи още Симеон Славчев.

Според него главните проблеми са неработещата стопанска система, демографската рецесия, както и оправянето с икономическата, финансовата и обществената рецесия. Славчев се опълчи и на обстоятелството, че българското общество съзнателно за следващ път се разделя на имунизирани и неимунизирани, както и на такива със и без зелен документ.

„ Ваксинирането е персонален избор на всеки един, само че към този момент за всички, включително и на лекари и учени, е ясно, че нито имунизацията, нито документът стопират и защищават от заразяване и разпространение на Ковид. Тогава защо спорим, защо се караме и разделяме. Крайно време е да се обединим към няколко национални цели и целта. Именно по тази причина партия МИР провежда тази Национална кръгла маса, по време на която ще се търси народен, политически и публичен консенсус по основните проблеми на страната, които би трябвало да бъдат приоритизирани и неотложно да се подхващат дейности за тяхното решение “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Симеон Славчев, МИР: В Казахстан провокатори желаят безпорядък, а не обществена правдивост
Действията на въоръжените групи в Казахстан, които използваха публичното неодобрение, с цел да ескалират напрежението, целят не да се по...
Прочети повече
Той акцентира, че в случай че би трябвало да се стачкува за нещо, то е за високите цени на тока, на газта, на горивата, на хляба, както и растящите цени на всички други артикули и услуги.

„ Целта на Националната кръгла маса е дружно да дадем и да се обединим към решенията, политиките и цели и да предложим на държавното управление да предприеме незабавни дейности по тяхното използване. Ако и по-късно няма чуваемост и държавното управление не влезе в час и не предприеме действителни дейности, тогава ние ще предприемем и национални протестни дейности. България няма повече никакво време за губене и не можем да позволим на никой повече да се учи или упражнява на гърба на българските жители “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той за следващ път приканва българското общество да се сплоти, тъй като историята е потвърдила, че единствено когато българският народ е обединен, единствено тогава съумява да реализира всяка своя национална цел и идея.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР