В момента наблюдаваме по-скоро шоу - колегите, които дойдоха от

...
В момента наблюдаваме по-скоро шоу - колегите, които дойдоха от
Коментари Харесай

В ГЕРБ се надяват на втория акъл на българина

В момента следим по-скоро шоу - сътрудниците, които пристигнаха от улицата, не могат да излязат оттова, мъчно им е . Това шоу стартира да коства скъпо на хората и на парламентаризма. Колегите, които влязоха с вълната на шоуто, започнаха да осъзнават, че ръководството е малко по-сложно. Toва съобщи депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков в утринния блок на Българска национална телевизия.

ГЕРБ няма проблем с предварителни избори. На българина му идва вторият ум и нека този път да бъде по-добър , надява се Чолаков. Той е сигурен, че на идващите избори ГЕРБ още веднъж ще бъдат първи . Чолаков не е виждал други политически сили, които влизат в Народното събрание, да изгарят по този начин мостовете, както сегашните. Трябва да седнем и да помислим кой къде е сбъркал и в случай че желае, да се покае пред себе си, акцентира Радомир Чолаков.

, Чолаков съобщи, че партията не е сбъркала, а е в изолираност. Това, което посочили резултатите от изборите е, че хората дават първо място на ГЕРБ, само че подложен на доста мощен надзор. Няма по какъв начин да се случи ръководство без ГЕРБ, това е очевидно. Ние не можем да продължаваме като общество посредством обиди и грубости, уточни депутатът.

Той чувал настояванията на хората - че желали да живеят умерено . Не ГЕРБ подлагат хората на политически шокове, а другите политически партии, посочи Чолаков. Без поддръжката на ГЕРБ няма да бъде формирано държавно управление, само че аз не мога да си показва по какъв начин партия с 14 души в Народното събрание може да сформира такова. Време е да пораснем, безапелационен бе Чолаков.
анкета
Какво държавно управление ще имаме?
На ГЕРБ На Има Такъв Народ с плаваща поддръжка Всички против ГЕРБ На Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи Служебно държавно управление
На ГЕРБ

На Има Такъв Народ с плаваща поддръжка

Всички против ГЕРБ

На Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи

Служебно държавно управление

Той прикани Българска национална телевизия да излъчат още веднъж кино лентата " Куку началото " - куку не било това, което се схваща в всеобщото схващане. Имало за цел да разрушава комунистически табута и да гради отговорност към страната. В това предаване министър-председателят бил показан като апаш на часовници, а външният министър като продажница, която танцува на прът. Той е сигурен, че Слави Трифонов е родолюбец и държавен човек, само че това, което виждаме през годините е, че концепцията на шоуто е да се трансформира в политика, разяснява Чолаков. Това, което се случва през последните месеци е доста потребно, тъй като виждаме до каква степен може да ни докара популизмът, сподели още депутатът от ГЕРБ.
 ГЕРБ чакат покана за диалог от взелия третия мандат
ГЕРБ чакат покана за диалог от взелия третия мандат

Десислава Атанасова уточни трите неистини на Слави Трифонов

С смешки и закачки, страсти не може да се ръководи тази страна, призна Чолаков, съгласно който всички политически сили би трябвало да спрат , да размислят и да стартират да се извиняват. " Бойко Борисов е единственият политик в България, който се е извинявал и който няма проблем да каже думата " извинявай ". Когато е допускал неточност, постоянно се е извинявал ", акцентира той.

Чолаков чака и другите политически сили да стартират да се извиняват за неизпълнените обещания към хората. В интерес на страната е това шоу да спре, тъй като рискуваме доста и сме пред рухване в пропастта, предизвести депутатът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР