В момента на пазара се предлагат десетки, ако не и

...
В момента на пазара се предлагат десетки, ако не и
Коментари Харесай

Dacia Duster, Lada Niva или Suzuki Jimny, кой е по-добър извън пътя?

В момента на пазара се оферират десетки, в случай че не и стотици разнообразни типове „ джипове “, които макар, че гордо носят означения като 4х4, offroad, и всевъзможни сходни търговски марки, имат противоречиви благоприятни условия отвън пътя. Не по този начин, обаче стои въпроса при няколко всъдехода, които са доказвали своите качества неведнъж и също така се оферират на относително ниска цена.

Става дума за класическата Lada Niva, новото Suzuki Jimny и последното потомство Dacia Duster. Те се изправят в конкуренция отвън пътя, проведена от CarWow и ще се борят да потвърдят кой от тях е по-добър отвън пътя след прекосяване през разнообразни трудности.
`Dacia

Преди да преминете към видеото, ще ви споделим и малко техническа информация за трите модела, започвайки с познатата Lada Niva. Тя се задвижва от 1.7-литров мотор с 85 конски сили и 130 нютон метра. Разполага с механична трансмисия и мудни предавки.
`Dacia

Suzuki-то от своя страна разчита на 1.5-литров мотор със 101 конски сили, също разполага с мудни предавки и задвижване на четирите колела, още веднъж в композиция с механична трансмисия.
`Dacia

Румънският представител в лицето на Dacia Duster се задвижва от дизелов мотор с размер от 1.5-литра и 115 конски сили, който също задвижва четирите колела. Коя от трите „ джипки “ ще успее да се оправи с всички тествания, вижте във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР