В момента на опита за атентат срещу главния прокурор той

...
В момента на опита за атентат срещу главния прокурор той
Коментари Харесай

Нова тв: Гешев не е бил със семейството си в момента на инцидента

В момента на опита за атентат против основния прокурор той не е пътувал със фамилията си, както се твърдеше в началото. Това оповестява Нова тв, като се базира на свои източници.

Темата, че основният прокурор е щял да загине, при това с двете си дъщери, бе пусната през вчерашния ден в послание от медии, които постоянно споделят идентични отзиви с прокуратурата.

Днес на влизане в Министерски съвет на директен въпрос - бил ли е със фамилията си Гешев, Борислав Сарафов, който е острието на следствието, отхвърли да отговори.

Самият Гешев, който до момента е избрал да приказва само пред " Епицентър ", споделя през вчерашния ден:

  " Много се тормозих за децата. "

Така остава неразбираемо дали се е тормозил по принцип, от новината за случая, или тъй като са били там.

Сащият уебсайт написа, че Гешев " взема решение да отиде на Боровец, в базата на Цигов чарк, с цел да поздрави младши прокурори ". Неясно е за какво са му дъщерите за поздрава.

Иначе съгласно Нова тв гърмежът е бил по този начин ориентиран, че в случай че бронировката на колата издържи, ударната вълна да измести автомобила няколко метра настрана и той да падне в дерето.

„ Мисля, че е имало и хора, които са чакали автомобилът да спре и вероятно да продължат с атентата по отношение на основния прокурор ”, споделя пред медията специалистът по пътна сигурност и някогашен началник на КАТ Тенчо Тенев.

По думите му причинителите евентуално са знаели, че бронираната кола на Гешев няма да понесе съществени щети от сходен гърмеж. 

По данни от службите не повече от петима души у нас можели да изработят такова взривно устройство. Човекът, който физически го е задействал обаче, е избързал и това е повода опитът за атентат да не вземе жертви, добавя Нова тв. Това допусна и Борислав Сарафов през днешния ден.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР