В момента може би е най-подходящият момент да се предложи

...
В момента може би е най-подходящият момент да се предложи
Коментари Харесай

Топ политолог: Сега е най-подходящият момент да се предложи кабинет по подобие на кабинета Габровски

" В момента може би е най-подходящият миг да се предложи кабинет по сходство на кабинета " Габровски “. Той би минал в този парламент. Такава фигура, която е равно отдалечена от всички партии, без наличието на партийни лица, която да бъде подкрепена от представители от ГЕРБ, ДПС, Има Такъв Народ, в това число и БСП, или пък " Възраждане “ “, сподели политологът доцент Стойчо Стойчев.

По думите му има шансове да се състави правителство. 

" При съществуването на две поляризирани елементи и трайно неявяване на умерените постоянно ключът към едно работещо болшинство в Народното събрание е в дребните партии. Те, в случай че съумеят да влязат, съумяват да консолидират някакси една маса, която да мине ту към единия, или към другия полюс. Ако има нови предварителни избори още веднъж ще зависи значително дали дребните партии ще съумеят да влязат “, добави Стойчев. 

По думите му президентът Радев спазва конституционната процедура.

" Дали би трябвало тъкмо в Страстната седмица да се дава мандат е по-скоро въпрос на усет или пък на религиозни усеща на част от българите, които имат вяра в Бог, и на които не им се занимава в същото време с тези неща. Президентът си прави работата добре и никой не е нарушил Конституцията “, сподели още доцент Стойчо Стойчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР