В момента крипто пазарът преживява бичи рали, като Cardano (ADA),

...
В момента крипто пазарът преживява бичи рали, като Cardano (ADA),
Коментари Харесай

Рали на крипто биковете: Cardano , Ethereum и Tradecurve Markets доминират на графиките, но ще продължат ли?

В момента крипто пазарът претърпява бичи рали, като Cardano (ADA), Ethereum (ETH) и Tradecurve Markets (TCRV) заемат водещи позиции.

Тъй като хората се ориентират в непрекъснато изменящия се пейзаж на цифровите активи, трима видни играчи основават неспокойствие: Cardano (ADA), Ethereum (ETH) и Tradecurve Markets (TCRV).

В тази публикация ще проучим дали тези преобладаващи сили в света на криптовалутите могат да поддържат инерцията си.



Обобщение

  • Увеличават се уговорките (commits) на Cardano в GitHub
  • Прогноза за цената на Ethereum
  • Прогнозата за Tradecurve Markets е да се повиши 100 пъти след стартирането си

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets < <

Cardano (ADA): Силно показване

Cardano (ADA) показва забележителни бичи признаци, затвърждавайки позицията си на водещ кандидат в крипто пространството. Констатациите на компанията за блокчейн разбори Santiment разкриват, че Cardano се е изкачила на върха по интензивност на създаването измежду плановете за криптовалути.

През септември Cardano събра впечатляващите 611.47 значими уговорката в GitHub, изпреварвайки всички останали блокчейн начинания. Този скок в интензивността по създаването акцентира уговорката на екипа на Cardano да усъвършенства и уголемява своята екосистема, предизвиквайки оптимизъм измежду вложителите и търговците.

С тази позитивна инерция специалистите са уверени в капацитета на Cardano. Те предвиждат цена на Cardano от $0.37 до декември 2023 година, което я прави криптовалута, която би трябвало да се следи през идната година.

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets < <

Ethereum (ETH): Ново предложение на Бутерин

Ethereum (ETH) обрисува позитивна картина за бъдещето си, защото неговият създател, Виталик Бутерин, показа новаторско предложение за рационализиране на механизма за стейкинг на платформата. За да поясним, предлагането на Бутерин предлага двустепенна система за стейкинг, в която централна роля играят операторите на възли на Ethereum и делегатите.

Този модел включва корекции на горната граница на салдото на валидаторите на Ethereum и въвеждане на предел на салдото, с цел да се категоризират валидаторите в тези равнища. Тези усъвършенствания са подготвени да покачат цялостната успеваемост и децентрализация на мрежата на Ethereum.

Пазарните анализатори предвиждат, че цената на Ethereum ще се увеличи, защото тя мрежата не стопира да се актуализира. Те дефинираха ценови диапазон на Ethereum в границите на четвъртото тримесечие на 2023 година сред $2,048.41 и $2,335.71.

Tradecurve Markets (TCRV): Промяната в играта при онлайн търговията

Tradecurve Markets (TCRV) има за цел да наруши света на онлайн търговията със своя новаторски метод. Потребителите могат да чакат бързо осъществяване на поръчките, огромна ликвидност и дискретност. Това ще реши всички проблеми , които от години засягат пазара на онлайн търговия.

Докато множеството тържища са профилирани в един клас активи, Tradecurve Markets предлага изцяло комерсиално прекарване. Потребителите ще могат да търгуват с всички деривати от една сметка . Тази неповторима функционалност опростява процеса на търговия и дава опция на търговците да диверсифицират портфейлите си без изпитание.

Не единствено това, неприкосновеността на персоналния живот е съществена грижа за мнозина. Ето за какво Tradecurve Markets ще предприеме смели стъпки, с цел да подсигурява цялостната цялост на персоналния живот на потребителите. Платформата ще отстрани KYC инспекциите при регистрация, като ще разреши на потребителите да откриват сметка единствено благодарение на имейл. Това нараснало равнище на дискретност укрепва доверието на потребителите и предлага по-сигурна и дискретна среда за търговия .

На цена от единствено $0.03 TCRV сега е в шестия стадий на предварителната си продажба, като до момента са събрани впечатляващите $6.8 милиона . Връзките на TCRV с валутния пазар (на стойност $753.2 милиарда съгласно IMARC Impactful Insights) я отличават.

Експертите чакат напредък, като прогнозите са за евентуален 100х скок в цената след стартирането ѝ и последващото листване на първокласни централизирани тържища CEX.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):

Уебсайт: https://tradecurvemarkets.com/
Предварителна продажба: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР